[LAATSTE NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

[MET DANK AAN ONZE SPONSORS]_$type=carousel$cls=4$h=133$m=0$t=0$l=0$show=home

$show=/p/wedstrijdagenda.html

G-Voetballers Eendracht Mechelen a/d Maas beleven onvergetelijk voetbalkamp

G-Voetballers Eendracht Mechelen a/d Maas beleven onvergetelijk voetbalkamp



Dit jaar werden er geen Special Olympics georganiseerd. Vandaar ook dat de trainers van G-voetbal Eendracht besloten om toch een event te organiseren voor hun voetballers. Het werd al snel : 'Voetbalkamp, leef 4 dagen als profvoetballer.'
Woensdagavond 28 mei stonden de trainers paraat in Vakantiehuis Fabiola.
Alles werd in gereedheid gebracht voor de komst van maar liefst 20 g-voetballers. De jongens en hun ouders kwamen een voor een aan, de ene al wat zenuwachtiger dan de andere. Soms hadden we de indruk dat mama en papa nerveuzer waren dan de jongens.
Koffers werden naar de kamer gebracht, bedden werden opgemaakt, mama en papa naar huis en het feest kon beginnen. De avond werd ingezet met, hoe kan het ook anders, een wedstrijdje voetbal. Afsluiten deden we met een geslaagde karaoke. Iedereen zong uit volle borst mee en als afsluiter zongen de trainers en begeleiders een kraker, en of dat het kraakte .
De eerste avond vielen de oogjes moeilijk toe, schapen werden geteld en nog eens en nog eens. Om half acht donderdagmorgen 29 mei ging de bel en was het al verzamelen geblazen. Na een stevig ontbijt werden de voetbaltassen klaargemaakt, lunchpakketten ingepakt en op naar het voetbalkamp. Met 2 busjes en een auto ging het richting terreinen van Mottekamp.
Trainer Werner van eendracht MM en David van G-voetbal hadden een uitdagend voetbalcircuit klaargezet. De zon scheen, de zweetdruppels parelden over de hoofden van de jongens en er werd gelopen en geoefend alsof hun leven ervan afhing. De soep( dank u Anita) en broodjes op de middag waren zeer welgekomen en smaakten overheerlijk. In de namiddag was het genieten van de honkbalwedstrijd. Iedereen heeft zich ten volle gegeven. Moe en voldaan vertrokken we richting Vakantiehuis Fabiola voor een overheerlijke avondmaaltijd.
En dan was er nog de avondactiviteit, avondje bowlen bij de Admiraal in Eisden. De jongens amuseerden zich formidabel en gooiden de ballen alsof ze die dag nog niets hadden gedaan. Strike, spare en O-worpen, het was er allemaal. Dan was het hoog tijdje voor het bedje op te zoeken.
Vrijdag 30 mei was het weer trainen van 9-14 uur en dan gingen de jongens een uurtje zwemmen op Vakantiehuis Fabiola. ’s Avonds was Italiaans restaurant Casino in Eisden de locatie voor de avondmaaltijd. En men zegge het voort: het was er overheerlijk! De avond werd feestelijk afgesloten met de kampioenenviering in het Cultureel Centrum in Eisden van de Sportraad. Onze jongens van niv. 4 werden er gehuldigd voor het behalen van de titel.
Zaterdagvoormiddag werd het sportief gedeelte op Mottekamp afgesloten met een finalewedstrijd en penaltycup. Dan was het eten, pakken, opruimen en om 16 uur vertrokken we richting clublokaal. In ’t Bloemenhof kregen we nog een lekkere spaghetti aangeboden en werden de diploma”s en geschenken overhandigd aan de jongens.
Om half zes stonden de ouders te trappelen van ongeduld om hun jongens mee naar huis te nemen. Een laatste glas werd geheven op dit succesvol voetbalkamp. Met dank aan ieder die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen, en in het bijzonder de trainers Luc,David, Jos en Peter en tevens de begeleiders Joeri en Niels.
Op naar de huldiging van onze g-voetballers op zaterdag 28 juni.

$show=/p/downloads.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=6

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/fotos.html$type=grid$l=1$c=14$m=0$p=1

$show=/p/wedstrijdagenda.html$type=two$l=1$c=10$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/wedstrijdagenda.html

$show=/p/evenementen.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/evenementen.html

$show=/p/het-team.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/het-team.html

$show=/p/over-ons.html$type=grid$l=1$c=5$sn=0$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/contact.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

agenda,5,downloads,2,evenementen,19,faq,8,foto's,26,het team,3,in de kijker,13,Met dank aan onze sponsors,13,nieuws,140,nieuwsbrief,1,over ons,4,team,1,
ltr
item
G-Team Maasmechelen / G-Tennis&Padel LIMA: G-Voetballers Eendracht Mechelen a/d Maas beleven onvergetelijk voetbalkamp
G-Voetballers Eendracht Mechelen a/d Maas beleven onvergetelijk voetbalkamp
https://hbvlcdn.akamaized.net/Assets/Images_Upload/arch/2014/06/02/2929235/g-voetballers-eendracht-mechelen-a-d-maas-beleven-onvergetelijk-voetbalkamp_100_1000x0.jpg?maxheight=460&maxwidth=629&scale=both
G-Team Maasmechelen / G-Tennis&Padel LIMA
https://www.gteam-emm.be/2014/06/g-voetballers-eendracht-mechelen-ad.html
https://www.gteam-emm.be/
https://www.gteam-emm.be/
https://www.gteam-emm.be/2014/06/g-voetballers-eendracht-mechelen-ad.html
true
5884412649782169224
UTF-8
Alle posts geladen Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januaru Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy